Meleg Erika
Meleg Erika

Kecskemét, Kossuth tér 5.

Főoldal > Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Miért is van szükség a tömésekre?

Mert a fogakon maradó lepedék bomlása során savak keletkeznek, amelyek megbontják a zománc felszínét és fogszuvasodást okoznak. Ez kezelés nélkül a mélybe terjedhet.

Hol keletkezhet szuvasság? A fogak felszínén, a fogak között, a fogak nyakánál, rosszul záródó tömések szélén, vagy koronák szélén.

Fájdalmas kezelés? Ugyan... Helyi érzéstelenítéssel tökéletesen fájdalommentes! Rendelőnkben kizárólag fémmentes, fogszínű restaurációkat készítünk. Az esztétikus fogtömés üvegszemcsékkel és porcelánszemcsékkel megerősített műgyantából áll. Nagy előnye, hogy a fogban kialakított üregbe helyezve rétegenként alakítható, majd UV lámpa hatására megkeményedik.

Az esztétikus fogtömés anyaga és a fog kémiailag is összeköt, ezért a tömések tartósak. Piacvezető, prémiumkategóriás tömőanyagaink Tokuyama és GC Gradia termékek. Elsődleges szempontunk, hogy pácienseink fogait a legesztétikusabban állítsuk helyre!

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ

Mit látsz? Amit nem látsz! Nem kell évekre lemondanod a mosolyodról, itt a láthatatlan fogszabályzó!

FOGFEHÉRÍTÉS - OPALESCENE

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

FOGIMPLANTÁTUM

Nyerje vissza egészséges mosolyát! A fogimplantátum a páciens életminőségének javítását szolgálja!